• slayt
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 33,8895   33,9506
EURO 37,6852   37,7531
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Son Ziyaretçi Yorumları
ÖMER YILDIZ
arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğinizde mesajlarınızı bekliyoruz yorum eklemeyi unutmayın.

Ömer Yıldız
sitemiz yenileniştir kooperatifimize hayırlı olması dileğimle

Akın Sezer
Saygı değer kooperatif yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl SİVASın kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm SİVASLILARIN yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
BANKALARDAKİ KARA LİSTEDEKİ ESNAFLARA AF GELİYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bankalar tarafından kara listeye alınan esnafı rahatlatacak kapsamlı bir af yapılması gerektiğini belirterek, "Numaradan sicil affıistemiyoruz, gerçekten beyaz bir sayfa istiyoruz. Ben bu taşın altına elimi koyuyorum. Başbakanımızın talimatıyla bu işi olgunlaştıracağız." ifadesini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Tüfenkci,  Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Olağan Başkanlar Kurulu  Toplantısı'na katıldı.
  
 Buradaki konuşmasında, sicil sorunu nedeniyle bankalar nezdinde "kara  liste"ye alınan esnafı rahatlatacak kapsamlı bir af yapılmasını gündeme getiren  Tüfenkci, yaşanan bu sorunun çözümü noktasında harekete geçeceklerini bildirdi.
 
Tüfenkci, "Numaradan sicil affı istemiyoruz, gerçekten beyaz bir sayfa  istiyoruz. Ben bu taşın altına elimi koyuyorum. Başbakanımızın talimatıyla bu işi  olgunlaştıracağız." ifadesini kullandı.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile esnafın işsizlik fonundan  yararlandırılmasına ilişkin çalışma yapıldığını bildiren Tüfenkci, konunun belli  bir olgunluğa ulaştığını ve yakında kamuoyuna açıklanacağını kaydetti.
 
Bakan Tüfenkci, esnaf ve tacirlerin kullandığı defterlerin yıl sonu  tasdikinin kaldırılması önerisinde bulunarak, "Küçük esnafımızın kapı kapı  dolaşmasını ne kadar çok önlersek, esnafımız o kadar işine gücüne bakar."  değerlendirmesinde bulundu.
 
Vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla döviz  bozdurmaya başladığını hatırlatan Tüfenkci, çağrıya destek veren esnafa teşekkür  etti.

Kaynak: Bakan açıkladı! Binlerce kişiye af geliyor









Okunma Sayısı: 572


18.117.230.41








DİĞER HABERLER

S.S. Sivas Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Kooperatif Sitesi



Top