• slayt
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 33,8895   33,9506
EURO 37,6852   37,7531
       
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Son Ziyaretçi Yorumları
ÖMER YILDIZ
arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğinizde mesajlarınızı bekliyoruz yorum eklemeyi unutmayın.

Ömer Yıldız
sitemiz yenileniştir kooperatifimize hayırlı olması dileğimle

Akın Sezer
Saygı değer kooperatif yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl SİVASın kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm SİVASLILARIN yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Kosgep den Girişimcilere Destek

 Yeni İş Kurana 50.000 TL Hibe 100.000 TL 2 Yıl Ödemesiz Faizsiz Kredi

Gençler, bayanlar yeni bir iş fikriniz mi var? Ya da bayilik, franchise mı alacaksınız? KOSGEB Girişimcilik Destek Programı tam size göre. Yeni kuracağınız iş yerinizin kuruluş giderleri, makine teçhizat giderleri ve işletme giderleri KOSGEB desteği ile 50.000 TL hibe 100.000 TL faizsiz kredi şeklinde destekleniyor. 

Eğitim mülakatları sonrasında hazırlanacak iş planınız ve yararlanacağınız hibeden maksimum yarar sağlayabilmeniz için danışmanlık hizmeti almanız yararlı olacaktır. Türkiyenin TSE Belgeli en büyük danışmanlık şirketlerinden INC TÜRKİYE KOBİ ASİSTANS siz değerli girişimcilerimize danışmanlık hizmeti vermekten mutluluk duyar. 500 den fazla danışmanlık desteğimizle işini kuran girişimci referansımızı incelemeden karar vermeyin. Sizde doğru bir karar vererek indirimdeki 1 yıllık danışmanlık içeren .Kobi Asistan Start Up + İş planı paketini  satın alın danışmanlık desteğiniz hemen başlasın, yada aşağıdaki başvuru formunu doldurun danışmanlarımız sizi arasın. 









Okunma Sayısı: 510


3.138.67.221








DİĞER HABERLER

S.S. Sivas Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Kooperatif Sitesi



Top